Header image

Dubbelseger och nytt banrekord!

Postad av Stavros i Hyrkart

IDCC-tävlingarna både i tisdags och onsdags gick suveränt bra!

Tisdagens(15/11) tävling var ett nästan perfekt race rakt igenom. Emma fick köra första stinten i kvalomgången för att värma upp kart och bara för mig, som förhoppningsvis skulle ta pole. När jag böt av henne och började köra kände jag direkt att något var fel med karten och efter två varv fick jag bekräftelse. Motorn var på väg att säga upp sig och jag lyckades precis ta mig till depån för att byta kart. Med några få minuter kvar att köra på lyckades jag sätta en så pass snabb tid att det räckte till en pole position.
Efter tidskvalet var det dags för 90 min race. Vi bestämde oss för att jag skulle köra första stinten för att försöka skapa ett försprång. Jag lyckades direkt efter start öppna upp en lucka och innan min stint var slut så var varvningarna redan igång. Resten av loppet var ganska odramatiskt för våran del och vi vann med över ett varv. Emma satte nytt personbästa och jag lyckade sätta ett nytt banrekord med tiden 33,41 som var 1 hundradel snabbare än det gamla.

Dagen därpå(16/11) var det dags för IDCC-race igen. Jag och Michael Karpers körde tillsammans i Speedalab1 och lyckades återigen ta en pole, leda racet från start till mål och vinna.

 

Du kan följa alla kommentarer via RSS 2.0 Du kan kommentera, eller skicka trackbacks.

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>